Sima, feliratos, megbizhatos

NEM TÁMOGATOTT BÖNGÉSZŐ!

Ön az Internet Explorer olyan verzióját használja, amelyet a kevecool.hu nem támogat!
Kérjük használja a Google Chrome, a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer legfrissebb verzióját!
További segítségért hívja ügyfélszolgálatunkat, a +36 53 352-926 vagy +36 20 KEVECOM (+36 20 5383-266) telefonszámon.

Frissítsen egy korszerű böngészőre!
Viszonteladói belépés

Kosár

Az Ön kosara üres!
Megrendeléshez kérjük használja a "Kosár"-ba gombot!

Gyártók

 
     
 
     
 

Megtekintett termékek

Ön még nem tekintett meg terméket!

Hírek, blog

Egyszerűsödtek a Samsung garanciális feltételei

Egyszerűsödtek a Samsung garanciális feltételei

Ezúton tájékoztatunk, hogy a KeveCom Kft által forgalomba hozott magyarországi garanciával rendelkező Samsung légkondicionáló berendezések regisztrációhoz kötött garanciális feltételei egyszerűbbé váltak.
 
Formula Renault vezetés

Formula Renault vezetés

A tavalyi év végén a karácsonyi ebédünkön az ajándékozás során két viszonteladó partnerünk is a Formula Renault vezetést választotta.
 
még több hír és blog bejegyzés

Vevő ajánlások

Nagyon jó a honlap, nagyon könnyen kezelhető, egyértelmű és sok információt tartalmaz! Könnyen kezelhető,és jól átlátható honlap. A rendeléssel és a szállításal is minden rendben volt, jött az e-mail, hogy éppen hol tart a a rendelés és kiszállítás folyamata!

Csider László, ​Győr

még több ajánlás
Ingyenes házhozszállítás
Cetelem Online áruhitel
14 napos pénzvisszafizetés

Hírek, információk


Miért éppen inverteres klíma?

2014 June 02, Monday

Figyelem!

Ellenőrizze, hogy a Samsung inverteres klíma megvásárlásakor a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott és a mellékelt Jótállási jeggel ellátott klímát vásárolta meg, mivel a 3 + 2 év garancia csak ezen berendezésekre érvényes.

 

 

Egy Smart Inverter technológiával ellátott inverteres klíma segítségével, akár 50%-os energia-megtakarítás is elérhető, ráadásul a kívánt hőmérséklet gyorsan és ingadozás nélkül éri el a beállított értéket.

 

 

Az S-Inverterrel ellátott klíma bekapcsolás után teljes kapacitással kezd dolgozni. Amint a hőmérséklet eléri a beállított értéket, visszaveszi a teljesítményt a legalacsonyabb értékre, amellyel még tartani tudja a kiválasztott hőmérsékletet. Ezáltal kevesebb lesz a hőmérséklet-ingadozás és nagyobb kényelmet biztosít.

Megtakarítás! Magas energiahatékonyság

Az S-Inverter technológiája erőteljes, gyors hűtést és fűtést biztosít a lehető legalacsonyabb energia-felhasználás mellett, így csökkenteni tudja az energiaveszteséget, és pénzt takarít meg. Tehát a Samsung inverteres klíma nem csak a hűtő és fűtő funkciója miatt hasznos, hanem pénztárca barát is.

Akár 50%-os energia-megtakarítás


A beállított hőmérséklet elérése után az inverteres klíma energiatakarékos üzemmódra vált át. Összehasonlítva egy hagyományos, nem inverteres klímával, ez a klíma akár 50%-os energia-megtakarítást is elérhet azzal, hogy nem kapcsolják sűrűn ki és be a kompresszort.  Vissza a hírekhez