Sima, feliratos, megbizhatos

NEM TÁMOGATOTT BÖNGÉSZŐ!

Ön az Internet Explorer olyan verzióját használja, amelyet a kevecool.hu nem támogat!
Kérjük használja a Google Chrome, a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer legfrissebb verzióját!
További segítségért hívja ügyfélszolgálatunkat, a +36 53 352-926 vagy +36 20 KEVECOM (+36 20 5383-266) telefonszámon.

Frissítsen egy korszerű böngészőre!
Viszonteladói belépés

Kosár

Az Ön kosara üres!
Megrendeléshez kérjük használja a "Kosár"-ba gombot!

Tájékoztatás

A Raktáron(Központi raktárunkból 3-5 munkanap) státusz minden esetben telefonos egyeztetést igényel!
+36 53/352-926

Gyártók

 
     
 
     
 

Megtekintett termékek

Ön még nem tekintett meg terméket!

Hírek, blog

Otthonteremtési Támogatás Igénybevételének Feltételei a teljesség igénye nélkül

Otthonteremtési Támogatás Igénybevételének Feltételei a teljesség igénye nélkül

Kedves Vásárlóink és Partnereink!
 
MIT? MIRE? MIKOR? HOGYAN?
A jelenleg érvényben lévő, illetve folyamatosan változó építőipari és család segítő jogszabályok követése még a szakemberek számára is fogós feladat.
Formula Renault vezetés

Formula Renault vezetés

A tavalyi év végén a karácsonyi ebédünkön az ajándékozás során két viszonteladó partnerünk is a Formula Renault vezetést választotta.
 
még több hír és blog bejegyzés

Vevő ajánlások

Kicsit félve rendeltem az interneten egy ilyen összegű dolgot, de rátaláltam a KeveCool.hu-ra és egy kis "leellenőrzés" után, biztatóak voltak számomra a szakmai referenciák, így megrendeltem az inverteres klíma berendezést. Az ügyintézés megfelelően működött.

Jakab János, Szarvas

még több ajánlás
Ingyenes házhozszállítás
Cetelem Online áruhitel
14 napos pénzvisszafizetés

Cégtörténet


1996 November Magánvállalkozásból megalakul társaságunk.

1997 Beindítjuk a számítástechnikai, informatikai, és távközlés technikai tevékenységünket. Önkormányzatok, Iskolák, kis– és középvállalatok teljes körű rendszergazdai feladatainak ellátása. Megnyitjuk első kiskereskedelmi üzletünket.

1998 Beindítjuk tűz és vagyonvédelmi tevékenységünket. Felállítjuk a nagykőrösi Rendőrkapitányságon az első vagyonvédelmi távfelügyeleti központunkat és kivonuló szolgálatunkat. Együttműködési megállapodást kötünk a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysággal kivonuló szolgálatunk megerősítésére. Megkezdjük Törtel község kábeltelevíziós hálózatának kiépítését  a tervezéstől a kivitelezésekig.

1999 Befejeződik a törteli kábeltelevíziós hálózat kiépítésének első üteme és ezzel egy időben megindítjuk a műsorszolgáltatást CableWorld  analóg professzionális fejállomással. Beindítjuk lakossági légkondicionáló ( klíma ) berendezések forgalmazását telepítését.

2000 A társaság új ügyvezetője Kőházi Tibor lett. Beindítjuk automatizálási tevékenységünket. Üzemcsarnokok, komplett technológiai vonalak villamos megtáplálása, gyengeáramú vezérlésének tervezése, kiépítése.

2001 Újabb kiskereskedelmi üzletet nyitunk Kecskeméten

2002 Légkondicionáló ( klíma )  tevékenységünket kibővítjük az ipari és beépíthető termékek forgalmazásával telepítésével. Forgalmunkkal bekerülünk Magyarország TOP 40 LG klíma forgalmazói közé.

2003 Sikerrel indulunk nagyobb beruházások projektjein. Forgalmunkkal ismét bekerülünk Magyarország TOP 40 LG klíma forgalmazói közé.

2004 Forgalmunkkal immáron 3. éve bekerülünk Magyarország TOP 40 LG klíma forgalmazói közé.

2005 Megkezdjük a Samsung légkondicionálók  ( klíma ) forgalmazását.

2006 Európa első Samsung DVM II változó tömegáramú rendszerklímájának telepítésével megkezdjük a legfelső kategóriás légkondicionálók ( klíma ) forgalmazását, telepítését. A Red Bull Air Race Magyarországi futamán a világon először az irányító torony és média sátor klímatizálását Samsung DVM II rendszerrel valósítjuk meg.

2007 Európa második legnagyobb Samsung DVM II rendszerének telepítése. Samsung szervizpartner szerződés megkötése Magyarországra és Szlovákiára.

2008 Európa legnagyobb Samsung DVM II rendszerének telepítése. Kiemelt Samsung szervízpartneri szerződés megkötése.

2009 Ausztriai, Szlovákiai, Romániai és Lengyelországi Samsung DVM rendszerek telepítésével kilépünk a nemzetközi piacra.

2010 A sikeres szerviz tevékenységünk eredményeként felkérést kaptunk, hogy a magas szinvonalú minőségbiztosítás érdekében minden Magyarországi telepítésű Samsung DVM rendszer supervisori tevékenységét lássuk el. A világ első Samsung DVM hővisszanyerős rendszere, ahol a hűtött terekből elvont hőt nem a szabadba visszük ki, hanem oda ahol fűtési igény van.

2011 Disztribútori szerződés megkötése a Samsung Magyarország Zrt-vel.