Sima, feliratos, megbizhatos

NEM TÁMOGATOTT BÖNGÉSZŐ!

Ön az Internet Explorer olyan verzióját használja, amelyet a kevecool.hu nem támogat!
Kérjük használja a Google Chrome, a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer legfrissebb verzióját!
További segítségért hívja ügyfélszolgálatunkat, a +36 53 352-926 vagy +36 20 KEVECOM (+36 20 5383-266) telefonszámon.

Frissítsen egy korszerű böngészőre!
Viszonteladói belépés

Kosár

Az Ön kosara üres!
Megrendeléshez kérjük használja a "Kosár"-ba gombot!

Tájékoztatás

A Raktáron(Központi raktárunkból 3-5 munkanap) státusz minden esetben telefonos egyeztetést igényel!
+36 53/352-926

Gyártók

 
     
 
     
 

Megtekintett termékek

Ön még nem tekintett meg terméket!

Hírek, blog

Otthonteremtési Támogatás Igénybevételének Feltételei a teljesség igénye nélkül

Otthonteremtési Támogatás Igénybevételének Feltételei a teljesség igénye nélkül

Kedves Vásárlóink és Partnereink!
 
MIT? MIRE? MIKOR? HOGYAN?
A jelenleg érvényben lévő, illetve folyamatosan változó építőipari és család segítő jogszabályok követése még a szakemberek számára is fogós feladat.
Formula Renault vezetés

Formula Renault vezetés

A tavalyi év végén a karácsonyi ebédünkön az ajándékozás során két viszonteladó partnerünk is a Formula Renault vezetést választotta.
 
még több hír és blog bejegyzés

Vevő ajánlások

Kicsit félve rendeltem az interneten egy ilyen összegű dolgot, de rátaláltam a KeveCool.hu-ra és egy kis "leellenőrzés" után, biztatóak voltak számomra a szakmai referenciák, így megrendeltem az inverteres klíma berendezést. Az ügyintézés megfelelően működött.

Jakab János, Szarvas

még több ajánlás
Ingyenes házhozszállítás
Cetelem Online áruhitel
14 napos pénzvisszafizetés

Általános tudnivaló


Örömmel üdvözlünk az KeveCool Internet áruház vásárlói között.

Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbiakat szíveskedj alaposan átolvasni:

Az eladó adatai

KeveCom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 
Székhely: 2750 Nagykőrös, Kárpát u.1/b.  
Üzlet: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 7.  
Adószám: 11424114-2-13
Bejegyző szerv: Pest Megyei Cégbíróság 
Cégjegyzékszám: 13-09-085313 
Bank szla sz.: 11742025-29900703
Tel: 53/352-926
Fax: 53/355-315
E-mail: info@kevecom.hu

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:

1.1.   A KeveCool áruházban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a http://www.kevecool.hu webcímen. Telefonon, faxon, E-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

1.2.   A KeveCool áruházában mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek, veszi. A KeveCool áruházában nem csak regisztrált vevők vásárolhatnak. Garantáljuk, a vásárlása során megadott személyes adatok bizalmas kezelését az adatok kizárólag a KeveCom Kft. vevői adatbázisába kerülnek, azokat semmilyen formában harmadik fél részére nem adjuk tovább.

1.3     A szerződés létrejötte

A webáruházban történt megrendelés leadását követően a kevecool.hu portál által - legfeljebb 48 órán belül - generált automatikus email üzenet nem minősül visszaigazolásnak, az kizárólag a megrendelés sikeres rögzítését és az Eladó felé történt továbbítását nyugtázza. A Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben jelen Vásárlási Feltételek másként nem rendelkezik, úgy a kevecool.hu portálon végrehajtott megrendelést követően Eladó munkatársa által telefonon történő visszaigazolás következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között szóban kötött adás-vételi ill. szállítási szerződés jön létre. A megkötött szerződésről számla kerül kiállításra és iktatásra, amely utólag is hozzáférhető. A szerződéskötés lehetséges nyelve a magyar nyelv.

 

2. REGISZTRÁCIÓ (a regisztrációról bővebben)

2.1.   Amennyiben a vásárló a KeveCool  áruházában nincs regisztrálva, nem jelent gondot. A vásárlást regisztráció nélkül is véghezviheti. A sikeres rendeléshez a vásárlási folyamatban a pontos adatok megadásával ki kell töltenie a rendelési űrlapot.

2.2.   Bármelyik jelentkezési lapot, amelyik egy vagy több hibát tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk, és a KeveCom Kft. semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért.

 

3. Árak, fizetési mód és fizetés

A KeveCool áruházban a termékek általános forgalmi adót tartalmazó bruttó vételárai vannak feltüntetve (27%-os Áfa tartalommal). A Kevecom Kft. bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található termékeket és azok árait. Készleten nem lévő termék esetén a feltüntetett árak és szállítási idők tájékoztató jellegűek, minden esetben függenek az aktuális beszerzési lehetőségektől is. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek. Az árlistákban előforduló esetleges hibákért megértésüket kérjük! A Kevecom Kft. nem felelős az árazási vagy egyéb hibákért, és fenntartja a jogot a félreértésen alapuló megrendelések törlésére. A keveklima.hu portálon a Vevő választja ki a termék átvétel ill. a kiszállítás módját. Az Eladó telephelyén történő termékátadás esetén a vételárat szállítási költség nem terheli. A termékek árának kiegyenlítése a termék átvételekor történik ( készpénz kifizetés, vagy utánvétes fizetés formájában). A Vevő kötelessége a vételár választott fizetési mód szerinti megfizetése. A választott fizetési módtól a Vevő csak az Eladó előzetes hozzájárulásával térhet el. Amennyiben a kiszállított termék vételárát a Vevő nem tudja megfizetni, vagy az áru az Eladónak fel nem róható okból nem adható át, a Vevő köteles az Eladónak az áru rendelkezésre állításával és a kiszállításával kapcsolatos költségeit megfizetni. Az Eladó telephelyén történő személyes termék átvétel esetén a Vevő az árat a termék átvételével egyidejűleg fizeti meg. Amennyiben Vevő a terméket az egyeztetett időpontig, ennek hiányában a megrendeléskor raktáron levő státuszú terméket a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül nem veszi át, Eladó jogosult a szerződéstől egyoldalúan elállni. Átvehető a termék annak vételára az Eladó számlájára történő beérkezését követően is, amennyiben a Vevő az előre történő átutalás fizetési módot választja (és egyezteti ezt az Eladóval). Az előreutalással történő fizetéskor az Eladó telefaxon, vagy e-mailen számlamásolatot küld, amely alapján a banki átutalás megtörténhet. Az eredeti számlát a Vevő az eszköz kézhezvételekor kapja meg. Amennyiben a vételár a számla fizetési határideje lejártáig nem érkezik be Eladó számlájára, Eladó jogosult a szerződéstől egyoldalúan elállni. Ha a Vevő kiszállítást kér és készpénzzel egyenlíti ki a vételárat, a Vevő a termék kiszállítási költségét is /ha van ilyen/ tartalmazó árat a termék átvételekor fizeti meg az Eladónak vagy Eladó megbízottjának.

Fizetési módok:

 • Készpénz: üzletünkben készpénzes fizetési lehetőség megoldható az áru átvételekor
 • Hitellehetőség: A részletekről ügyfélszolgálatunkon tájékozódjon, vagy online hitel leírásunkból: kattintson!
 • Bankkártyás fizetés: üzletünkben a bankkártyás fizetési lehetőség megoldható az áru átvételekor
 • Utánvétes fizetés: az áru átvételekor készpénzben, a futárszolgálattal történő kiszállítás esetén.
 • Átutalás: előre utalással tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. (Amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti üzletünkben.)

A termékszámlát a KeveCom Kft. állítja ki. 
Adószáma: 11424114-2-13
Bankszámlaszám: 10700103-02271808-51100005 
Címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 7.
Tel: +36 53/352-926

 

 

4. GARANCIA, SZAVATOSSÁG, TERMÉKLEÍRÁSOK:

4.1.   A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatod meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért az adott termék beszállítója felelős. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is.

4.2.   Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

4.3.   Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

4.4.   A KeveCool áruházban kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre.

4.5.   A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. Nem érvényesíthető a jótállási igény, ha a hiba rendeltetésellenes vagy a kezelési tájékoztatóban foglaltaktól eltérő használat, szakszerűtlen szállítás, vagy tárolás eredménye, vagy a készüléken kívül álló ok következménye, vagy a készüléket a címlistában feltűntetett szervizek szakemberein kívül más már javította.

.4.6. A 72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza, a kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vevőt terheli.

4.7. A termék visszaszolgáltatása

A  KeveCool webáruház vásárlóit megilleti a távollevők között kötött szerződésekről szóló
17/1999. (II.5.) Korm. rendelet szerinti elállás jog, amelyet a termék kézhezvételét követő
14 munkanapon belül lehet gyakorolni.

Nem alkalmazható az elállási jog a könyvekre, CD-kre és DVD-kre, szoftverekre, elemekre, amennyiben csomagolásuk már kibontásra kerültek, ezek ugyanis a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet alapján a termék sajátos rendeltetéséből adódóan a „természeténél fogva nem visszaszolgáltatható” termékeknek minősülnek.

Ha rendelését bármilyen okból leszeretné mondani, vagy nem nyeri el a tetszését és 14 napon belül (lehetőleg írásban) jelzi felénk az elállás szándékát, akkor visszafizetjük a klíma vagy az egyéb megvásárolt kiegészítők árát.

Ebben az esetben összesen egy dolga van, a felénk való jelzéstől számított 14 napon belül visszajuttatni hozzánk a terméket, mi pedig a visszaszolgáltatást követő legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük a megrendelt termékek árát (mivel webáruházunkban ingyenes a szállítás, így a szállítási költségre ez nem vonatkozik).

Kérjük a visszaküldés folyamán ügyeljen rá, hogy minden a lehető legjobb állapotban legyen, a termék és a csomagolás is, hogy azt újra értékesíteni tudjuk.

FONTOS! A visszaküldéssel kapcsolatban felmerülő szállítási díjak Önt terhelik!

Elállás esetén a termék bontatlan vagy bontott állapotban érkezhet vissza Eladóhoz. Utánvéttel visszaküldött terméket Eladó nem vesz át.

Eladó kizárólag sérülésmentes vagy a rendeltetésszerű használatot meg nem haladóan használt termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. Eladó követelheti a fogyasztótól a termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését.

Elállásra vonatkozó igényt a vásárló e-mailben, postai úton írásban, faxon, vagy személyesen jelentheti be.

Az e jogszabályon alapuló elállást nem kell megindokolni.

Elállás esetén a termék visszajuttatásának költségei Vevőt terhelik. Vevőt ezen felül egyéb költség nem terheli.

A termék ellenértékét valamint a szállítási költséget (ha volt) legkésőbb a termék Eladóhoz való megérkezést követő 30 napon belül utalja vissza Vevő által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés vonatkozik a termék Vevő részére történő kiszállítási költségekre is, kivéve, ha az elállással érintett termékkel együtt más olyan termék is kiszállításra került, amely tekintetében a vásárló nem élt elállási jogával.

Amennyiben Vevő nem a jelen ÁSZF és a jogszabályok szerint közli és gyakorolja elállási jogát, úgy Eladó a vételárat nem téríti vissza, azonban – előzetes egyeztetést követően – mód van a termék visszaküldésére a Vevő részére. Ennek az újbóli kiszállításnak a költségei Vevőt terhelik.

Amennyiben kérdése merült fel az elállási jog gyakorlásával kapcsolatban, úgy további tájékoztatásért keresse ügyfélszolgálatunkat. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999.  (II.5.)  Korm. rendelet szövegét itt olvashatja:

http://www.nfh.hu/data/cms9155/17_1999_Korm_rendelet.pdf

5. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS:

5.1.   A KeveCool áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

5.2.   A KeveCool áruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a KeveCool áruház felelősséget nem vállal.

5.3.   A megrendelt termékek átvétele vagy postai utánvéttel, kiszállítással vagy személyesen, a Nagykőrös, Kecskeméti út. 7. sz. alatti szaküzletünkben lehetséges.

5.4.   Utánvéttel történő rendelés esetén a szállítási költséget (postaköltséget) a KeveCom Kft. fizeti.

5.5.   A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

5.6.   A kiszállítást megelőzően a KeveCool áruház értesítést küld a vevőnek a konkrét kézbesítés időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül visszajelezzen, ha a szállítás időpontja nem felel meg a számára.

5.7.   Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, e tényről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

6. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA:

6.1.   A KeveCool áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

6.2.   A KeveCool áruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

 • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
 • Bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban, ami megakadályozza a KeveKlíma áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
 • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 • Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett, de főleg bármilyen adat elvesztése.
 • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

6.3.   A KeveCool áruház nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a KeveCool Internet áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

6.4.   A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

6.5.   Egyedül a vásárló felelős a KeveCool áruházban való kapcsolódásáért és a KeveCool áruházban való vásárlásért.

6.6.   A KeveCool áruházban nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

6.7.   A KeveCool áruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a KeveCool áruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.

6.8.   A KeveCool áruház szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a KeveCool áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a KeveCool áruház nem vonható felelősségre, ha így tesz.

6.9.   Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a KeveCool áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

6.10. Az KeveCool áruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a KeveCool áruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

6.11. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a KeveCool áruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

7. SZEMÉLYES ADATOK:

7.1.   A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

7.2.   A KeveCool áruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók a KeveCool  áruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

7.3.   Külön rendelkezés hiányában a KeveCool áruház a regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztat akcióiról és újdonságairól.

7.4. Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy marketing kampányaink sikerességének mérése érdekében a keveklima.hu webáruházban a Google Analytics által generált követő kódokat helyeztünk el. A követő kódok nem sértik a látogatók személyiségi jogait és semmilyen következménnyel nem járnak.

7.5. A keveklima.hu webáruház a Google Analytics remarketing funkcióit is használja online hirdetéseihez, melyhez a Google saját cooki-jait használja.

Információk a cookie-ról

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t - azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küld a KeveCom Kft. a látogató, Vásárló számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak egyes al-oldalak látogatása esetén küldjük el a látogató számítógépére, tehát ezekben csak az adott al-oldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk, semmilyen más információt nem.

Az így elküldött cookie-k felhasználása a következő: A külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a Vásárló korábban már látogatást tett a hirdető webhelyén, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg a Vásárlónak külső szolgáltatók - közöttük a Google - partnereinek internetes webhelyein. A Vásárlók a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookie-jait. (Azt is jelezheti a Vásárlók számára, hogy a Network Network Advertising Initiative leiratkozási oldalán a külső szolgáltatók cookie-jait is letilthatják.)

Alkalmazott cookie-k: 
- Analitika, követés cookie
- Webhelyen keresztüli követés
- Bejelentkezési, Vásárló azonosító session cookie vagy más néven átmeneti cookie: a session cookie-k a Vásárló látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy a KeveCom Kft. webáruháza hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a webáruhéz egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni. 

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség" funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben
- hogyan lehet letiltani a cookie-kat,
- hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy
- hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
- hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

Adatkezelés jogalapja
A KeveCom Kft. általi adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Vásárló önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor. A hozzájárulást a Vásárló az egyes adatkezelések tekintetében a Honlap használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

Hírlevél küldéssel kapcsolatos információk
A KeveCom Kft. nem küld hírlevelet, csak azoknak, akik feliratkoztak a hírlevél küldő szolgáltatására. A hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a KeveCom Kft. a hírlevél küldő rendszerébe feltölti, más illetéktelen személyeknek nem adja ki.

A hírlevél küldéshez a KeveCom Kft.kiváltotta a szükséges adatkezelési nyilvántartási számot a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-79784/2014.
 

8. TÁRHELY SZOLGÁLTATÓ ADATAI:


Cégnév:       Opticon Telekommunikációs Hálózati Szolgáltató Kft.
Székhely:    6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 6-8.
Telephely:   6000 Kecskemét, Rákóczi út 22.
Telefon:       06 76 999 600
E-mail:         ugyfelszolgalat@opticon.hu

 


Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.

A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.

Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.
Köszönjük figyelmedet, észrevételeiddel, kérdéseiddel fordulj hozzánk a 06 (53) 352-926-os telefonszámon, ill. az info@kevecom.hu E-mail címen.

 

Eredményes együttműködést és jó vásárlást kívánunk!

 

Az Általános Szerződési Feltételek egy kattintással letölthető: kattints!